Wil jij als ondernemer graag je medewerkers motiveren met het aannemen van een gezondere en energieke levensstijl? Vind je het daarnaast ook belangrijk om een goed team op de werkvloer te hebben die elkaar helpen en stimuleren? Maak dan een slimme zakelijke beslissing en vraag informatie aan over bedrijfstraining door Sento Modo Sports.

Door onderzoek is gebleken dat het ziekteverzuim flink kan worden teruggedrongen als medewerkers meer tijd besteden aan sport en beweging. Door deze activatie groeit ook het voornemen om gezonder te gaan eten. Sportende mensen zijn gelukkiger, positiever en energieker. Doordat de trainingen exclusief voor jouw bedrijf worden gegeven ontstaat er een hecht groepsgevoel en leren medewerkers elkaar beter kennen en helpen.

Er zijn vele mogelijkheden voor bedrijfstrainingen bij Sento Modo Sports. Zowel trainingen op locatie (mits deze voldoet aan een aantal voorwaarden) als trainen bij Sento Modo Sports zijn mogelijk. De trainer zorgt ervoor dat elke medewerker op zijn of haar niveau mee kan sporten. Zowel voor grote groepen medewerkers als kleinere samenstellingen is de bedrijfstraining zeer effectief.

In overleg met Sento Modo Sports wordt er een dag en tijdstip gepland. Wij raden het aan om de bedrijfstraining wekelijks terug te laten komen, maar het is ook mogelijk om hier een andere frequentie voor af te spreken.