“Super fijn getraind! Alle niveaus kunnen meedoen en iedereen gaat uitgeput naar huis! Thanks voor de motivatie Koen!”

Leonie Scholten

“Heerlijke trainingen voor alles en iedereen, je gaat uitgeput naar huis maar ook met een lekker fit gevoel”

Selina Braunschweiger

“In een woord: top!”

Elsbeth Vriend

“Leuke gemotiveerde trainers die je op je eigen niveau ondersteunen!! Gemêleerde groepen, maakt het erg toegankelijk.”

Nicole Buisman

“Sinds een klein jaar bezig met bovenstaande training. Deze is op meerdere dagen en tijden te volgen, voor mij erg handig gezien ik op onregelmatige basis werk. Er hangt een leuke en gezellige sfeer in de sportschool en het niveau is voor iedereen toegankelijk. Dit komt door het feit dat de gewichten tijdens de training aangepast kunnen worden aan je niveau. Koen is een erg enthousiaste trainer. En na een paar weken verzaken te trainen blijft een subtiele hint niet uit ?.”

Bas van Saaze

“Sinds twee jaar sport ik met grote regelmaat bij Sento Modo Sports, ik volg zowel kettlebell/circuit training, bokszaktraining en kickbokstechniektraining. Waarbij ik de focus leg op de techniektraining. Voordat ik bij Sento Modo ging sporten was ik niet heel erg geïnteresseerd in sport. Maar dankzij de top trainingen van zowel Koen als de andere trainers ben ik veranderd van een recreatief sporter naar iemand die meerdere keren per week elke les weer het beste uit zichzelf wil halen. Met name de kickboks techniektrainingen hebben er bij mij voor gezorgd dat ik niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker ben geworden. Dit is te danken aan het feit dat ik tijdens deze trainingen elke keer weer word uitgedaagd door zowel mijn trainers als trainingsmaatjes om steeds iets verder te gaan.”

Evelien Mulder

“Drie jaar terug gestart met de kickboks damestraining. Een groep dames die ieder op hun eigen niveau trainen. De intensiteit bepaal je zelf maar de uitdaging om steeds een stapje verder te gaan is aanwezig. Sinds vorig jaar ook de kettebell/krachttraining gestart. Een hele fijne groep mensen. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Koen is hierin vernieuwd. Ook is hij scherp op je houding tijdens de oefeningen om blessures te voorkomen. Tot slot maak ik geregeld gebruik van de fitness om bijvoorbeeld een les in te halen. Hier krijg je een stukje personal training die je elders niet krijgt. Een topservice voor een mooie prijs en super fijn om dit in de omgeving te mogen hebben.”

Joanne Peerdeman-Wagemaker

“Ik volg zowel de bokszak- als de kettlebell training sinds een paar maanden. In een ontspannen maar gedreven sfeer wordt je iedere training weer gepusht tot het uiterste. De trainingen zijn gevarieerd en voor ieder niveau toegankelijk je bepaalt zelf hoe zwaar je wilt trainen. Ik ben er erg blij mee!”

Frank Bruijn

“Ik volg de gemengde bokszaktraining. Elke training is anders, dus dat houdt het leuk. Het is een uurtje lekker zweten! Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen, dat is fijn. Koen is een fijne trainer die alles duidelijk uitlegt”

Chantal Dijkstra