Jumping fitness

Een zeer intensieve training op energieke muziek! De training wordt uitgevoerd op onze speciale trampolines. Tijdens deze training verstevig je de buik, benen en billen en verbeter je ook je conditie. De lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk, zowel voor beginner als gevorderde omdat je de intensiteit zelf aanpast. Trainster Roene heeft haar diploma voor Jumping Fitness trainer in 2018 behaald en heeft een passie voor het lesgeven.

De trampolines van Sento Modo Sports zijn van het merk Bellicon. Deze zijn speciaal ontworpen voor Jumping Fitness en zijn werken ontlastend voor de gewrichten. Diverse fysiotherapeuten maken gebruik van deze trampolines voor het verbeteren en voorkomen van diverse rug- en gewrichtsklachten. Er is genoeg ruimte voor het uitvoeren van de oefeningen en de trampoline kan belast worden met een gewicht tot 200 kg. Wij raden aan om een Jumping Fitness pauze in te lasten in geval van zwangerschap omdat er meer gevraagd wordt van de bekkenbodemspieren.

Door de grote hoeveelheid interesse in Jumping Fitness en de beperking door het aantal trampolines werken wij hierbij met een inschrijfsysteem. Tijdens een proefles krijg je hier meer uitleg over. Stuur ons even een mail voor een proefles, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Inschrijven

Schrijf je hier gemakkelijk in voor deze leuke lessen of vraag deelname aan een proefles aan.

Lesrooster