Jumping fitness

Jumping Fitness is een zeer intensieve training op energieke muziek! De training wordt uitgevoerd op onze speciale trampolines. Tijdens deze training verstevig je de buik, benen en billen en verbeter je ook je conditie. De lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk, zowel voor beginner als gevorderde omdat je de intensiteit zelf aanpast.

De trampolines van Sento Modo Sports zijn van het merk Bellicon. Deze zijn speciaal ontworpen voor Jumping Fitness en zijn werken ontlastend voor de gewrichten. Diverse fysiotherapeuten maken gebruik van deze trampolines voor het verbeteren en voorkomen van diverse rug- en gewrichtsklachten.

Er is genoeg ruimte voor het uitvoeren van de oefeningen en de trampoline kan belast worden met een gewicht tot 200 kg.

Wat heb je nodig?

  • Een reservering voor de les
  • Sportkleding waarin je vrij kan bewegen (springen)
  • Een schone handdoek
  • Een bidon met water
  • Schone sportschoenen (met flexibele zool)
  • Douchespullen voor na de les

Let op!

Ben je zwanger? Dan raden wij aan om een Jumping Fitness pauze in te lasten, omdat er bij het jumpen meer gevraagd wordt van de bekkenbodemspieren, in vergelijking met andere sporten.

Door de grote hoeveelheid interesse in Jumping Fitness en de beperking door het aantal trampolines werken wij met een inschrijfsysteem. Tijdens een proefles krijg je hier meer uitleg over. Jumping Fitness een keer uitproberen? Boek direct een proefles!

Inschrijven

Schrijf je in als lid en volg deze leuke training, of boek een gratis proefles.

Lesrooster