Benieuwd naar onze trainingen en wat bij jou past? Hieronder vind je al onze trainingen op een rij. Het aanbod is groot en divers met lessen voor jeugd vanaf 6 jaar tot en met de jeugd van 55+. Onze lessen variëren van groepslessen tot personal training.

Wil je een bepaalde training uitproberen zonder verdere verplichtingen? Dat kan! Je bent van harte welkom voor een proefles. Uiteraard geven we je ook graag persoonlijk advies, zodat we samen de best passende training en/of trainingsschema voor je vinden.

bokszakken

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij boksen wordt gecombineerd met trappen en knieën. Er staan drie type trainingen op het rooster: bokszaktraining, techniektraining en padstraining. Ook bieden wij je de mogelijkheid om wedstrijdgericht te trainen.

LEES MEER
Jeugdkickboksen_400X266

Jeugdkickboksen

Kinderen leren in deze lessen de juiste aanvalstechnieken en leren zich goed te verdedigen. Met deze trainingen groeit het zelfvertrouwen, de zelfbeheersing en leren kinderen hun eigen krachten beter kennen.

LEES MEER
kettlebell training

Kettlebell / Circuittraining

Tijdens deze lessen doe je verschillende spierversterkende oefeningen in een circuitvorm, dus afwisselend na elkaar. Het aantrekkelijke van deze training is de grote hoeveelheid spieren die je tegelijkertijd traint.

LEES MEER
Sento Modo Sports locatie Shoot - 12-29

Fitness

Sento Modo Sports beschikt over een fitnessruimte met professionele fitnessapparatuur. Om jouw trainingsdoelen te behalen maakt de instructeur met jou een passend trainingsschema en loop je de eerste keer het circuit samen door.

LEES MEER
Sento Modo Sports locatie Shoot - 11-29

55+ sporten

Sporten is belangrijk voor iedereen en alle leeftijden. Daarom hebben wij een training voor 55+ sporten ontwikkeld en toegevoegd aan ons trainingsaanbod. Deze training vindt plaats in de fitnessruimte en staat altijd onder begeleiding van een van onze trainers.

LEES MEER
Jumpingfitness1_400X266

Jumping Fitness

Een zeer intensieve training op energieke muziek! De training wordt uitgevoerd op onze speciale trampolines. Tijdens deze training verstevig je de buik, benen en billen en verbeter je ook je conditie.

LEES MEER
jiu jitsu

Jiu Jitsu

Jiu-Jitsu is de vechtkunst van ongewapende zelfverdediging en is ontstaan in Japan. Het bestaat uit een combinatie van weringen en bevrijdingstechnieken gecombineerd met trappen, stoten,werptechnieken en controletechnieken.

LEES MEER
Sento Modo Sports Yoga Shoot - 17-26

Yoga

Op veler verzoek en als aanvulling op ons trainingsaanbod zijn we in 2020 gestart met yogalessen. Ideaal voor fanatieke sporters die sneller willen herstellen, of voor wie naast kracht ook wil werken aan lenigheid, focus en rust.

LEES MEER

Proefles volgen?

Gratis je nieuwe favoriete sport proberen.
Meld je nu direct aan.