Bij Sento Modo Sports bieden we jou wat jij zoekt. We hebben verschillende soorten trainingen en er is altijd wel een training die goed bij je past. We helpen je ook graag om de juiste training te vinden. Klik op een van de trainingen voor meer informatie.

Kickboksen_400X266

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij boksen wordt gecombineerd met trappen en knieƫn. Er is een bokszaktraining, een techniektraining en het is ook mogelijk om wedstrijd gericht te komen trainen.

LEES MEER
Jeugdkickboksen_400X266

Jeugdkickboksen

Kinderen leren zich te verdedigen en leren de juiste aanvalstechnieken. Door het volgen van de trainingen groeit het zelfvertrouwen en leren de kinderen zichzelf goed te beheersen en kennen zij hun eigen krachten beter.

LEES MEER
Kettlebellcircuit_400X266

Kettlebell-/Circuittraining

De kettlebell-/circuittraining lessen die worden aangeboden omvatten verschillende spierversterkende oefeningen die in een circuitvorm worden aangeboden. Wat de circuittraining zo aantrekkelijk maakt is de hoeveelheid spieren die je tegelijkertijd traint.

LEES MEER
MMA5_400X266

MMA

Zowel kracht, conditie, uithoudingsvermogen en incasseringsvermogen worden getraind en op de proef gesteld. MMA staat voor Mixed Martial Arts en is een combinatie van verschillende vechttechnieken.

LEES MEER
Jumpingfitness1_400X266

Jumping Fitness

Een zeer intensieve training op energieke muziek! De training wordt uitgevoerd op onze speciale trampolines. Tijdens deze training verstevig je de buik, benen en billen en verbeter je ook je conditie.

LEES MEER
Fitness_400X266

Fitness

Sento Modo Sports beschikt over een fitnessruimte met divers professioneel fitnessapparatuur. Om jouw trainingsdoelen te behalen zal de instructeur samen met jou een trainingsschema maken en het circuit doorlopen.

LEES MEER
jumping fitness kids

Jumping Fitness KIDS

Kinderen zijn gek op bewegen, muziek en leuke spelletjes. Jumping Fitness voor kinderen is een training op en naast de speciale trampolines. De les wordt afgewisseld met spel en beweging op muziek op de trampolines.

LEES MEER
55+ sporten

55+ sporten

Sporten is belangrijk voor iedereen en voor iedere doelgroep. Voor 55plussers hebben wij het 55plus sporten toegevoegd aan ons trainingsaanbod. Deze training vindt plaats in de fitnessruimte en is onder begeleiding van een van onze trainers.

LEES MEER

Proefles volgen?

Gratis je nieuwe favoriete sport proberen.
Meld je nu direct aan.