Zaal_600X400

Waarom kiezen voor Sento Modo Sports?

Sento Modo Sports is opgericht in februari 2015 door eigenaar Koen Kramer. Inmiddels is het uitgegroeid tot een zeer veelzijdige sportschool. Een sportschool zoals wij dat zelf graag zien, met een goede sportieve sfeer, gezelligheid onder de leden, professionele apparatuur en goede hygiëne.

Zoek jij een sportschool waarbij kwaliteit, veilige sfeer en professionaliteit hoog in het vaandel staan? Kom dan zeker eens langs bij Sento Modo Sports in Hem om te kijken of om mee te doen met een gratis proefles naar keuze.

De sportschool heeft een open karakter, iedereen is welkom en wordt goed begeleid in zijn of haar sportbehoeften. De trainers hebben de juiste papieren en kennis in huis om jou te begeleiden en enthousiasmeren. Wij weten zeker dat jij plezier krijgt in sporten bij Sento Modo Sports. Lees ook de ervaringen van onze leden en kom lekker sporten.

Wat Onze Sporters Zeggen

Team

Koen Kramer

Eigenaar & Trainer

“Ik ben Koen, 33 jaar oud en getrouwd met Mariska. Samen hebben wij 3 kinderen die ook regelmatig een kijkje komen nemen op de sportschool. Mijn grote wens is de afgelopen jaren door hard werken uitgekomen. Mijn hobby is mijn werk geworden en met veel passie ben ik dan ook eigenaar van Sento Modo Sports.

De vechtsport heeft mij aangesproken vanaf 16-jarige leeftijd. Na een aantal jaren de sport recreatief te hebben beoefend ben ik het serieuzer aan gaan pakken en heb ik diverse wedstrijden gevochten tot in de B-klasse. Toen ik het punt bereikte waarop ik voor de wedstrijden zoveel meer moest gaan trainen heb ik een keuze gemaakt en wilde ik graag van deze mooie sport mijn werk gaan maken. De opleidingen voor kickboksleraar en jeugdkickboksleraar heb ik gevolgd bij het SKMO. In 2015 ben ik begonnen met trainingen geven in een door mij gehuurde sportzaal. Door de grote opkomsten en het enthousiasme van de leden was het al snel nodig om naar een eigen locatie te gaan. Inmiddels is de sportschool mijn fulltime bezigheid en heb ik in de afgelopen jaren diverse opleidingen gedaan om mijn leden zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Zo heb ik FitvakA, kettlebell trainer en mijn diploma’s voor het kickboksen in huis en vind ik het ook erg belangrijk dat iedere trainer in het bezit is van de juiste kennis. De meeste trainingen bij Sento Modo Sports geef ik en een aantal trainingen worden verzorgd door een van mijn trainers.”

Mariska Kramer - de Bruin

Administratie & Marketing

“Ik ben Mariska, getrouwd met Koen en moeder van onze 3 kinderen. Sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijf als weddingplanner en ceremoniemeester. Sinds een aantal jaren organiseer ik ook andere evenementen. Vanaf het begin van het bestaan van Sento Modo Sports ben ik degene die achter de schermen zorgt dat alles goed verloopt. Zo verzorg ik de administratie voor de leden, de boekhouding en draag ik zorg voor de marketingactiviteiten. Ik train regelmatig zelf ook even mee of kom een kijkje nemen met onze kinderen. De tevreden klanten en goede sfeer vind ik heel fijn om te zien en aan mee te mogen werken.”

Roene Westerheijden

Instructrice Jumping Fitness

“Ik ben Roene, 30 jaar jong en getrouwd met Eric. Samen hebben wij 6 kinderen, 4 meiden en 2 jongens. Een druk bestaan? Dat zeker! Dit is ook juist de reden dat ik veel affiniteit met sport heb. Sport geeft mij namelijk rust, een heerlijk leeg hoofd en positieve kijk.

Ik ben altijd fanatiek zwemster geweest en een kleine 3 jaar geleden ben ik gestart met aquabootcamp, gevolgd door bootcamp. Dit vond ik zo onwijs gaaf om te doen dat ik daar een opleiding voor heb gevolgd en les in ben gaan geven. Nog steeds doe ik dit met veel liefde. In het voorjaar van 2018 heeft Koen mij benaderd met de vraag of ik de opleiding wilde gaan volgen voor Jumping Fitness. Dit leek mij zo ontzettend tof! En hier sta ik dan, 4 uur per week geef ik met heel veel plezier Jumping Fitness. Een sport die met geen enkele andere sport te vergelijken is.”

Froukje Heres

Froukje Heres

Yogadocente

Sinds begin 2020 mag ik bij Sento Modo (met heel veel plezier) de yoga lessen verzorgen. Ik ben gecertificeerd hatha yoga docent en BoxingYoga coach en heb mij in de afgelopen jaren ook verdiept en gespecialiseerd in yin yoga.

Persoonlijk vind ik afwisseling en uitdaging heel belangrijk. Het houdt me scherp en breed inzetbaar. Zodoende wisselen ook mijn lessen zich af. De ene keer doen we een rustige les, dan een mix van rustig en energiek en een andere keer juist een volledig pittige les.

Naast m’n werk als yogadocent bij Sento Modo, werk ik als zelfstandig interim projectmanager en consultant (Zakenfroukje) in opdracht van diverse bedrijven in binnen- en buitenland. Ik geef advies in o.a. marketing en het verbeteren van samenwerking op de werkvloer en sta bedrijven langere tijd bij als interimmer om teams en projecten tot een succesvol resultaat te leiden.

Wil je meer weten over mij of mijn lessen? Kom kennismaken en doe gerust eens mee met een les. Tot snel op de mat!

Jannes van Schaik

Trainer

Van jongs af aan heb ik gevoetbald en op mijn zestiende ben ik daarnaast gaan kickboksen. Die 2 sporten heb ik een jaar lang naast elkaar gedaan.

Toen ik op mijn achttiende besloot dat voetbal geen echte sport is, heb ik me volledig op het kickboksen gericht. Met mijn focus op het kickboksen rolde ik ook het wedstrijdcircuit in. Uiteindelijk heb ik veertien wedstrijden gevochten.

Nadat ik gestopt was met kickbokswedstrijden, heb ik nog een tijdje aan survival en mma gedaan. Nu geef ik met plezier les bij Sento Modo Sports. Dit doe ik naast mijn reguliere werk als composietspecialist bij Holland-composites in Lelystad.

Vincent Crommenacker

Trainer

Van kinds af aan ben ik al een erg energieke jongen. Om mijn energie goed kwijt te kunnen, heb ik altijd veel met sport gedaan. In 2015 ben ik begonnen met kickboksen bij Sento Modo Sports. In 2017 heb ik Koen gevraagd of ik meer van hem kon leren, met als doel om uiteindelijk zelf voor de les te gaan staan als trainer.

Vanaf dat moment is het heel snel gegaan. Inmiddels heb ik mijn Fitvak A & B behaald en geef ik met veel plezier les bij Sento Modo. Naast fitness ben ik ook gedisciplineerd in verschillende vechtstijlen waaronder Judo, Jiu Jitsu en Kickboksen. Ik ben mezelf nog aan het doorontwikkelen in verschillende vechtstijlen en wil deze op termijn ook introduceren in de sportschool.

Als trainer kan je me tegenkomen in, personal training, trainingen voor ondernemers/bedrijven, kettlebell training, kickboksen en Jiu Jitsu (als invaller).

Voeding is ook een grote passie geworden. Hier heb ik zelf altijd veel in gedaan, voor mezelf, maar nu help ik ook anderen met voedingsadvies. De juiste voeding is voor sporters natuurlijk zeer belangrijk.

Met mijn kennis en passie voor de juiste voedings- en trainingsschema’s wil ik de sporters bij Sento Modo Sports het volledige gezondheidsplaatje bieden. Als ik jou daar bij kan helpen, hoor/zie ik het graag!

Adrie

Adrie is onze Jiu Jitsu trainer en zeer gespecialiseerd in de vechtkunst.

Toen Adrie vier jaar oud was, begon hij met Judo en heeft dat tot zijn 18e heel fanatiek gedaan. Op zijn achttiende is hij andere vechtsporten gaan onderzoeken en heeft zich diverse vechtsporten eigen gemaakt.

Adrie heeft in de budo sport vele zwarte banden gehaald, zo ook in Jiu Jitsu. Omdat hij zich zijn hele leven al verdiept in deze mooi vechtsport(en), kent hij als geen ander de fijne kneepjes van deze sport.

Zijn liefde voor de budo sport deelt hij graag met anderen en weet dat gepassioneerd over te brengen. Kom het zelf maar eens ervaren!