Zaal_600X400

Waarom Sento Modo Sports de sportschool is die jij zoekt

Raak jij niet gemotiveerd van een massale sportschool zonder persoonlijke aandacht? Zoek jij een sportschool waarbij kwaliteit, sfeer en professionaliteit hoog in het vaandel staan?

Kom dan eens langs bij Sento Modo Sports in Hem en volg een gratis proefles naar keuze. De sportschool heeft een open karakter, iedereen is welkom en wordt goed begeleid in zijn of haar sportbehoeften. De trainers hebben de juiste papieren en kennis in huis om jou te begeleiden en enthousiasmeren. Wij weten zeker dat jij plezier krijgt in sporten bij Sento Modo Sports. Lees ook de ervaringen van onze leden en kom lekker sporten.

Sento Modo Sports is gestart in februari 2015 door eigenaar Koen Kramer en inmiddels uitgegroeid tot een zeer veelzijdige sportschool. Een sportschool zoals wij dat zelf graag zien, met een goede sportieve sfeer, gezelligheid onder de leden, professioneel apparatuur en goede hygiëne.

Wat Onze Sporters Zeggen

Team

Koen Kramer

Eigenaar & Trainer

“Ik ben Koen, 33 jaar oud en getrouwd met Mariska. Samen hebben wij 3 kinderen die ook regelmatig een kijkje komen nemen op de sportschool. Mijn grote wens is de afgelopen jaren door hard werken uitgekomen. Mijn hobby is mijn werk geworden en met veel passie ben ik dan ook eigenaar van Sento Modo Sports.

De vechtsport heeft mij aangesproken vanaf 16-jarige leeftijd. Na een aantal jaren de sport recreatief te hebben beoefend ben ik het serieuzer aan gaan pakken en heb ik diverse wedstrijden gevochten tot in de B-klasse. Toen ik het punt bereikte waarop ik voor de wedstrijden zoveel meer moest gaan trainen heb ik een keuze gemaakt en wilde ik graag van deze mooie sport mijn werk gaan maken. De opleidingen voor kickboksleraar en jeugdkickboksleraar heb ik gevolgd bij het SKMO. In 2015 ben ik begonnen met trainingen geven in een door mij gehuurde sportzaal. Door de grote opkomsten en het enthousiasme van de leden was het al snel nodig om naar een eigen locatie te gaan. Inmiddels is de sportschool mijn fulltime bezigheid en heb ik in de afgelopen jaren diverse opleidingen gedaan om mijn leden zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Zo heb ik FitvakA, kettlebell trainer en mijn diploma’s voor het kickboksen in huis en vind ik het ook erg belangrijk dat iedere trainer in het bezit is van de juiste kennis. De meeste trainingen bij Sento Modo Sports geef ik en een aantal trainingen worden verzorgd door een van mijn trainers.”

Mariska Kramer - de Bruin

Administratie & Marketing

“Ik ben Mariska, getrouwd met Koen en moeder van onze 3 kinderen. Sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijf als weddingplanner en ceremoniemeester. Sinds een aantal jaren organiseer ik ook andere evenementen. Vanaf het begin van het bestaan van Sento Modo Sports ben ik degene die achter de schermen zorgt dat alles goed verloopt. Zo verzorg ik de administratie voor de leden, de boekhouding en draag ik zorg voor de marketingactiviteiten. Ik train regelmatig zelf ook even mee of kom een kijkje nemen met onze kinderen. De tevreden klanten en goede sfeer vind ik heel fijn om te zien en aan mee te mogen werken.”

Roene Westerheijden

Instructrice Jumping Fitness

“Ik ben Roene, 30 jaar jong en getrouwd met Eric. Samen hebben wij 6 kinderen, 4 meiden en 2 jongens. Een druk bestaan? Dat zeker! Dit is ook juist de reden dat ik veel affiniteit met sport heb. Sport geeft mij namelijk rust, een heerlijk leeg hoofd en positieve kijk.

Ik ben altijd fanatiek zwemster geweest en een kleine 3 jaar geleden ben ik gestart met aquabootcamp, gevolgd door bootcamp. Dit vond ik zo onwijs gaaf om te doen dat ik daar een opleiding voor heb gevolgd en les in ben gaan geven. Nog steeds doe ik dit met veel liefde. In het voorjaar van 2018 heeft Koen mij benaderd met de vraag of ik de opleiding wilde gaan volgen voor Jumping Fitness. Dit leek mij zo ontzettend tof! En hier sta ik dan, 4 uur per week geef ik met heel veel plezier Jumping Fitness. Een sport die met geen enkele andere sport te vergelijken is.”

Jannes

Vincent

Adrie