Sento Modo Sports Logo Muur

Waarom kiezen voor Sento Modo Sports?

Sento Modo Sports is opgericht in februari 2015 door eigenaar Koen Kramer. Inmiddels is het uitgegroeid tot een zeer veelzijdige sportschool. Een sportschool zoals wij dat zelf graag zien, met een goede sportieve sfeer, gezelligheid onder de leden, professionele apparatuur en goede hygiëne.

Zoek jij een sportschool waarbij kwaliteit, veilige sfeer en professionaliteit hoog in het vaandel staan? Kom dan zeker eens langs bij Sento Modo Sports in Hem om te kijken, of om mee te doen met een gratis proefles naar keuze.

De sportschool heeft een open karakter, iedereen is welkom en wordt goed begeleid in zijn of haar sportbehoeften. De trainers hebben de juiste papieren en kennis in huis om jou te begeleiden en enthousiasmeren. Wij weten zeker dat jij plezier krijgt in sporten bij Sento Modo Sports.

Kies uit onze abonnementen en strippenkaarten en word ook lid.

Wat Onze Sporters Zeggen

Team

Koen Kramer

Eigenaar & Trainer

“Ik ben Koen, 33 jaar oud en getrouwd met Mariska. Samen hebben wij 3 kinderen die ook regelmatig een kijkje komen nemen op de sportschool. Mijn grote wens is de afgelopen jaren door hard werken uitgekomen. Mijn hobby is mijn werk geworden en met veel passie ben ik dan ook eigenaar van Sento Modo Sports.

De vechtsport heeft mij aangesproken vanaf 16-jarige leeftijd. Na een aantal jaren de sport recreatief te hebben beoefend ben ik het serieuzer aan gaan pakken en heb ik diverse wedstrijden gevochten tot in de B-klasse. Toen ik het punt bereikte waarop ik voor de wedstrijden zoveel meer moest gaan trainen heb ik een keuze gemaakt en wilde ik graag van deze mooie sport mijn werk gaan maken. De opleidingen voor kickboksleraar en jeugdkickboksleraar heb ik gevolgd bij het SKMO. In 2015 ben ik begonnen met trainingen geven in een door mij gehuurde sportzaal. Door de grote opkomsten en het enthousiasme van de leden was het al snel nodig om naar een eigen locatie te gaan. Inmiddels is de sportschool mijn fulltime bezigheid en heb ik in de afgelopen jaren diverse opleidingen gedaan om mijn leden zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Zo heb ik FitvakA, kettlebell trainer en mijn diploma’s voor het kickboksen in huis en vind ik het ook erg belangrijk dat iedere trainer in het bezit is van de juiste kennis. De meeste trainingen bij Sento Modo Sports geef ik en een aantal trainingen worden verzorgd door een van mijn trainers.”

Evelien Mulder

Evelien Mulder

Jumping Fitness Instructrice (en Kickbokser)

In 2016 ben ik begonnen met kickboksen bij Sento Modo Sports. Hier was ik al snel zo fanatiek in, dat ik in korte tijd meerdere keren per week trainde en uiteindelijk ook een paar wedstrijden vocht.

Naast kickboksen trokken andere sporten ook mijn aandacht waaronder jumping fitness en kettlebell-circuit training. Eind 2021 heb ik dan ook de cursus gedaan voor jumping fitness instructrice en ben ik les gaan geven bij Sento Modo Sports.

Hoewel Jumping fitness mijn vaste les is zul je mij ook af en toe tegenkomen bij de andere lessen als invaller voor bijvoorbeeld kickboksen. Verder train ik zelf ook nog veel bij Sento Modo Sports dus de kans dat je me gewoon tijdens de les tegenkomt  is groot.

In het dagelijks leven werk ik als schuldhulpverlener voor Professional Partners.

Jannes van Schaik

Trainer

Van jongs af aan heb ik gevoetbald en op mijn zestiende ben ik daarnaast gaan kickboksen. Die 2 sporten heb ik een jaar lang naast elkaar gedaan.

Toen ik op mijn achttiende besloot dat voetbal geen echte sport is, heb ik me volledig op het kickboksen gericht. Met mijn focus op het kickboksen rolde ik ook het wedstrijdcircuit in. Uiteindelijk heb ik veertien wedstrijden gevochten.

Nadat ik gestopt was met kickbokswedstrijden, heb ik nog een tijdje aan survival en mma gedaan. Nu geef ik met plezier les bij Sento Modo Sports. Dit doe ik naast mijn reguliere werk als composietspecialist bij Holland-composites in Lelystad.

Froukje Heres

Froukje Heres

Yogadocente

Sinds begin 2020 mag ik bij Sento Modo (met heel veel plezier) de yoga lessen verzorgen. Ik ben gecertificeerd Hatha yoga docent en BoxingYoga coach en heb mij in de afgelopen jaren verder verdiept en gespecialiseerd in PowerYoga en Yin yoga.

Persoonlijk vind ik afwisseling en uitdaging heel belangrijk. Het houdt me scherp en breed inzetbaar. Zodoende wisselen ook mijn lessen zich af. De ene keer doen we een rustige les, dan een mix van rustig en energiek en een andere keer juist een volledig pittige les.

Naast m’n lessen als yogadocent bij Sento Modo Sports, werk ik als interim manager en organisatie-adviseur (Zakenfroukje).

Wil je meer weten over mij of mijn lessen? Kom kennismaken en doe gerust eens mee met een les. Tot snel op de mat!

Adrie

Adrie is onze Jiu Jitsu trainer en zeer gespecialiseerd in de vechtkunst.

Toen Adrie vier jaar oud was, begon hij met Judo en heeft dat tot zijn 18e heel fanatiek gedaan. Op zijn achttiende is hij andere vechtsporten gaan onderzoeken en heeft zich diverse vechtsporten eigen gemaakt.

Adrie heeft in de budo sport vele zwarte banden gehaald, zo ook in Jiu Jitsu. Omdat hij zich zijn hele leven al verdiept in deze mooi vechtsport(en), kent hij als geen ander de fijne kneepjes van deze sport.

Zijn liefde voor de budo sport deelt hij graag met anderen en weet dat gepassioneerd over te brengen. Kom het zelf maar eens ervaren!