Sento Modo Sports locatie Shoot - 12-29

Fitness

Sento Modo Sports beschikt over een fitnessruimte met diverse professionele fitnessapparaten. Wij maken gebruik van de toestellen van Barbarian Line. Deze robuuste modellen zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

Zo hebben wij onder andere een power cage, multi bench, leg lift, crosstrainer, roeiapparaat, dumbells, halters- en halterschijven en een spiegel aanwezig zodat je kan controleren of je houding en de techniek juist is.

Hoe werkt het?

Of je nu voor het eerst gaat fitnessen, of al zeer ervaren bent, bij de eerste keer dat je bij ons komt fitnessen, maak je eerst kennis met een van onze fitness-instructeurs.

Om jou te helpen jouw trainingsdoelen te behalen, zal de fitness-instructeur samen met jou een trainingsschema maken en het hele fitnesscircuit doorlopen. Zo weet je welke gewichten je aan kan houden, hoe de apparaten werken en leer je de juiste houding en technieken toe te passen. Zo zorgen we er samen voor dat je veilig en effectief kan trainen.

De fitnessruimte is geopend tijdens de groepslessen. Je kan zowel individueel als met meerdere personen tegelijk komen trainen.

Wat heb je nodig?

Om prettig en veilig te trainen, raden we je aan om het volgende mee te nemen:

  • Comfortabele sportkleding
  • Schone sportschoenen
  • Bidon met water
  • Schone handdoek voor tijdens het sporten
  • Indien je je eigen muziek wil luisteren: je eigen muziekspeler en headphones
  • Douchespullen voor na het sporten

Trainen in de fitness met jouw eigen groep?

Wil je trainen in de fitness met jouw collega’s, vrienden of familie op een eigen vaste tijd? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven

Schrijf je in als lid en volg deze leuke training, of boek een gratis proefles.

Lesrooster