Jeugdkickboksen

Ook onder de jeugd neemt de interesse en deelname aan vechtsporten toe. Bij Sento Modo Sports worden de trainingen gegeven door eigenaar Koen Kramer, hij heeft naast zijn opleidingen voor volwassenen ook de opleiding voor jeugdkickbokstrainer gevolgd en is bevoegd om deze lessen te geven. De trainingen worden op een speelse, maar zeer sportieve manier gegeven. De kinderen leren zich te verdedigen en leren ook de juiste aanvalstechnieken. Door het volgen van de trainingen groeit het zelfvertrouwen en leren de kinderen zichzelf goed te beheersen en kennen zij hun eigen krachten beter.

Het begin van de training is de warming up. Dit wordt op een speelse manier gedaan, bijvoorbeeld met het spelen van tikkertje bij de jonge leeftijdscategorie tot tijgeren naar de overkant bij de oudere kinderen. Zowel aan het begin als het einde van de training komen de kinderen bij elkaar en leren zij zich te concentreren en te focussen.

Bij de trainingen jeugdkickboksen staan veiligheid en sportiviteit hoog in het vaandel. Zodra er sprake is van onsportief gedrag zal het kind hier dan ook op worden aangesproken en leren zij op de juiste manier om te gaan met de sport.

Inschrijven

Schrijf je hier gemakkelijk in voor deze leuke lessen of vraag deelname aan een proefles aan.

Lesrooster