Sento Modo Sports locatie Shoot - 11-29

55+ sporten

Sporten is belangrijk voor iedereen en voor alle leeftijden. Voor de jeugdigen van 55 jaar en ouder hebben wij 55+ sporten ontwikkeld en toegevoegd aan ons trainingsaanbod. Deze training vindt plaats in de fitnessruimte en staat altijd onder begeleiding van een van onze trainers.

Samen met de trainer wordt het fitness niveau en schema bepaald, zodat iedere sporter op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Fit en vitaal blijven is het hoofddoel van de training, maar ook andere (sportieve) doelen kunnen worden besproken, zoals specifieke spiergroepen trainen, afvallen, ontspannen door inspannen, of om de houding te verbeteren.

Fysiotherapeut aanwezig

Tijdens het 55+ sporten is er regelmatig een fysiotherapeut (D. van Gijzen fysiotherapie)  aanwezig. De fysiotherapeut kijkteven mee zodat iedereen blessurevrij kan (blijven) sporten en om uw eventuele vragen te beantwoorden, of om uw klachten te onderzoeken. Indien nodig worden de trainingen aangepast op basis van de bevindingen en adviezen van de fysiotherapeut.

Wat heeft u nodig?

Om lekker te kunnen 55+ sporten, raden wij aan het volgende mee te nemen:

  • Sportkleding waarin u vrij kunt bewegen
  • Een schone handdoek
  • Een bidon met water
  • Schone sportschoenen
  • Douchespullen voor na het sporten

Met uw eigen 55+ vriendengroep trainen?

Heeft u een gezellige vriendengroep met sportieve ambities? Kom dan samen bij ons sporten, bijvoorbeeld op een vaste tijd, met vaste begeleider. Verantwoord en exclusief sporten. Probeer het gerust eens uit, bijvoorbeeld met een gratis proefles.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw groep te bespreken.

Inschrijven

Schrijf je in als lid en volg deze leuke training, of boek een gratis proefles.

Lesrooster