Vitaliteit en plezier in sport en op het werk

Wil jij als ondernemer graag jezelf en jouw medewerkers motiveren met het aannemen van een gezondere en energieke levensstijl? Vind je het daarnaast ook belangrijk om een goed team op de werkvloer te hebben, waarin men elkaar helpt en motiveert? Maak dan een slimme zakelijke beslissing en vraag informatie aan over Vitaliteitscoaching en -training van Sento Modo Sports.

Uit diverse studies blijkt dat het ziekteverzuim flink wordt teruggedrongen wanneer ondernemers en medewerkers meer tijd besteden aan sport en beweging. Door deze activatie groeit ook het voornemen om gezonder te gaan eten. Sportende mensen zijn gelukkiger, positiever en energieker.

Exclusieve training voor het bedrijf

Sento Modo faciliteert trainingen en adviessessies exclusief voor jouw bedrijf. Doordat medewerkers met elkaar trainen, ontstaat er een hecht groepsgevoel en leren medewerkers elkaar nog beter kennen en begrijpen, waardoor ze ook meer bereid zijn om elkaar te helpen.

We bieden diverse opties:

  1. Personal Training of Duo PT voor de ondernemer
    Ondernemers in de regio zijn ook zeer te spreken over vaste, exclusieve trainingsuren voor zichzelf en hun medewerkers. Zo hebben wij een mooi aantal ondernemers die alleen of samen met collega-directieleden Personal Training of Duo PT-sessies doen. Zij op vaste dagen en tijden, bijv. ‘s ochtendsvroeg voordat het kantoor open gaat, of rond lunchtijd.
  2. Seminars, workshops, vaste trainingsmomenten
    Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor bedrijfstrainingen bij Sento Modo Sports. Zo geven we graag seminars, begeleiden we sportdagen of workshops voor bedrijven.
    Ook maken we afspraken voor doordeweeks sporten, voor het hele bedrijf. Dit kan in onze reguliere lessen of juist op een exclusief vast moment.

Hoe werkt het?

Het trainingsprogramma kan volledig naar wens worden ontwikkeld en ingevuld. De trainer zorgt ervoor dat elke medewerker op zijn of haar niveau kan mee doen. Zowel voor grote groepen medewerkers als kleinere samenstellingen is de bedrijfstraining zeer effectief.

In overleg met Sento Modo Sports wordt er een dag en tijdstip gepland voor de trainingen voor uw bedrijf. Wij raden aan om de bedrijfstraining op wekelijkse basis in te plannen, maar het is ook mogelijk om hier een andere frequentie voor af te spreken.

De trainingen kunnen overdag plaatsvinden op de bedrijfslocatie (mits deze voldoet aan een aantal voorwaarden), of bij Sento Modo Sports waar alle faciliteiten reeds voor handen zijn.

Proefles met het bedrijf?

Is jouw interesse gewekt en zou je graag eens een proefles willen doen met het bedrijf, of een PT / Duo PT sessie, om te onderzoeken of onze bedrijfstraining iets voor jullie is? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen onderzoeken.

Sento Modo Sports locatie Shoot - 15-29